Ellenszél és kimaradt ziccerek

A hét végi bajnoki fordulóban, Putnokon megszakadt remek sorozatunk. Zsinórban kilenc megnyert találkozó után pont nélkül maradtunk (2-1), s ezzel visszacsúsztunk a táblázat második helyére.

  • Elsősorban magunkat hibáztatom a vereség miatt, de muszáj vagyok megemlíteni, hogy ritkán látható “ellenszélben” futballoztunk – foglalta össze röviden a vasárnapi kudarc okát vezetőedzőnk, Huszák Géza. – Az első félidőben a gólunk mellett két, három komoly ziccerünk volt, amennyiben azokat berúgjuk, nem lenne miről beszélni. Nem játszottunk rosszul, ám most nem olyan százalékban használtuk ki helyzeteinket, mint szoktuk, s végül ez visszaütött.

Mire gondolt, amikor az ellenszelet említette?

  • Az asszisztensek folyamatosan lesen állították meg támadásainkat, melyekből vagy öt biztosan nem volt az, hiszen közvetlenül előttem történt. Akadt olyan, hogy teljesen egyedül lépett volna ki Svedyuk Alex, de azonnal emelkedett a zászló. Aztán az első putnoki támadásból kaptunk egy olyan link tizenegyest, hogy még a hazai játékosok is mosolyogtak rajta. Miski Zoli addig nem is találkozott a labdával, s ugyan kivédte a büntetőt, de attól kezdve felbátorodtak vendéglátóink. Mi pedig megtettük azt a szívességet, hogy hibáztunk védekezésben, s góllal büntettek érte. De még egyszer mondom, annak ellenére, hogy nem voltak egyenlőek a feltételek, elsősorban magunkat okolhatjuk az elmaradt győzelemért.

Irányításával a tizedik meccsen maradt először pont nélkül csapatunk ...

  • Azt hiszem, ha valaki novemberben azt mondja, a listavezető Szolnokot úgy fogadjuk az áprilisi rangadón, hogy egyetlen ponttal állunk mögötte a táblázaton, mindannyian elfogadtuk volna. Kezünkben van a sorsunk, s most ez a lényeg.

A bajnokság huszonötödik fordulójában, vasárnap délután, hazai környezetben a Szolnoki MÁV együttesét fogadja csapatunk.