Elkezdtük …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Három hetes nyári szabadság után megkezdte felkészülését csapatunk a 2019-20-as harmadosztályú bajnokság őszi idényére. Új vezetőedző, új szakmai stáb, átalakuló keret – foglalhatnánk össze röviden az elmúlt hetek történéseit.

Német Gyula vezetőedző – segítői Lukácsi Lóránt, Panyi Csaba és Juhász Tibor  – hétfő esti eligazításán már nem volt ott a távozó Farkas János, Hevesi-Tóth Tamás, Herczeg László, Albert Ádám és Birtalan János. Némileg váratlanul szintén nem jelent meg az első edzésen Svedyuk Alex, akivel pedig néhány napja szóban már megegyeztek vezetőink a közös folytatásról. A hírek szerint Nyíregyháza felé kacsingat szélsőnk.

Ugyanakkor a tárgyalások eredményre vezettek több meghatározó játékosunkkal. Így a kapus Miski Zoltán, valamint Szemere Balázs, Süttő Attila, Sándor István, Szöllősi Ferenc, Lakatos Béla, Ilkovics Miklós és Ludasi Martin is csapatunkat erősíti a következő szezonban, miként maradnak jászberényi, saját nevelésű játékosaink is, míg szerdán kapcsolódik be a munkába Győrfi Benedek, valamint a kapusedző Juhász Tibor.

Ugyanakkor együttesünk nem számíthat az őszi idényben Menczeles Ivánra, akinek a héten újra kell műteni novemberben operált kezét. Ha minden rendben megy, négy hónapos kihagyás vár kapusunkra.

A héten több próbajátékost tesztel Németh Gyula, hogy közülük ki marad és ki megy, néhány napon belül kiderül.