Elindulhatunk felfelé …

A hét közi megyei rangadón aratott győzelem után vasárnap a tizennegyedik forduló összecsapásán lép pályára csapatunk. Ezúttal a DVSC II együttese látogat Jászberénybe. A 13 órakor kezdődő találkozót Sándor Csaba dirigálja, segítői Benkő Róbert és Piskóczi Viktor lesznek.

Most kellene lendületet vennünk – hallottuk vissza szurkolóink óhaját a szerdai, tiszafüredi győzelem után. Az elkövetkező hetekben olyan bajnokikon lépünk pályára, ahol reális esélyünk lehet a három pont begyűjtésére. Mint például most vasárnap a kis-Loki ellen.

A debreceniek második csapata jelenleg csak a 15. helyen áll a táblázaton.  A szezon elején még befutott egy, két döntetlen, ám a hetedik forduló óta már csak vagy nyert, vagy veszített az együttes. Legutóbb éppen hazai környezetben maradt pont nélkül a Putnokkal szemben. Hullámzó teljesítményt nyújtanak tehát a Loki fiataljai, s ezt ki kellene használnunk …

Soros ellenfelünk legveszélyesebb játékosa egyértelműen Sármány Kristóf, aki csapat góljainak harmadát egymaga szerezte. Róla egyébként is kellemetlen emlékeink vannak, a tavaly őszi berényi összecsapáson mesterhármast ért el ellenünk.

A Tiszafüreden mutatott akaratos játékkal a DVSC II ellen is meglehet a három pont.

Be the first to comment

Leave a Reply