Életéért küzdő, rutinos csapathoz utazunk

A hét végén a huszonnyolcadik forduló mérkőzéseit rendezik meg a harmadosztályú labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában. Csapatunk a kiesés rémétől fenyegetett, azaz életéért küzdő Tállya együttesének vendége lesz szombaton délután. (Nem sokkal később aztán kiderült, hogy a hazaiak kérésére már ma késő délután pályára lép csapatunk.)

A héten már többször foglalkoztunk vele, hogy rutinos játékosaink sérülése miatt meglehetősen megtizedelt keret áll Arany László vezetőedző rendelkezésére. Sajnos közülük senkinek sincs esély a felépülésre, így a jelek szerint mindössze tizenhárom mezőnyjátékossal utazunk az idegenbeli összecsapásra.

A Tállya gárdája mindössze egyetlen ponttal gyűjtött többet, mint a már kieső helyen tanyázó Balassagyarmat, s mivel győzelmeik száma azonos, gólkülönbsége pedig mindössze öttel jobb, mint riválisának, minden pontnak, minden gólnak jelentősége van számukra a hátralévő három fordulóban. Utolsó négy mérkőzésén nyeretlen maradt a borsodi alakulat, a megszerezhető 12 pontból csupán kettőt gyűjtött be, pedig olyan rutinos játékosok is erősítik, mint Irhás Ignác, Lippai Ákos, Minczér Tibor, Ondó János.

A pénteken 17 órakor, Múcsonyban megrendezésre kerülő összecsapást Kovács Imre vezeti, segítői Gráf András és Nagy Petra lesznek.