Eldőlt: Huszák Géza irányít a szombati, Sényő elleni bajnoki mérkőzésen

Amint arról tegnap gyors hírben beszámoltunk, már nem Arany László csapatunk vezetőedzője.

Tegnap délelőtt Tóth János szakosztály igazgató arról tájékoztatott, hogy a szezon hátra lévő két mérkőzésére felmentenek a munkavégzés alól – tudtuk meg Arany Lászlótól. – A klub vezetői szeretnék, ha segítőmmel, Desztanik Péterrel együtt továbbra is maradnánk a JFC kötelékében, s az utánpótlásban dolgoznánk, ám abban maradtunk, hogy decemberben visszatérünk az ajánlatra.

Klubvezetésünknek nem sok ideje maradt, hogy az új szakvezetőt megtalálja, hiszen máris nyakunkon az újabb bajnoki forduló. Ráadásul a megszokottaktól eltérően, a magyar válogatott finnek elleni, hét végi Nemzetek Ligája összecsapása miatt, nem is vasárnap, hanem a már szombaton pályára kell lépniük a harmadosztályú bajnokság résztvevőinek. Csapatunk holnap 13 órakor a Sényő együttesét fogadja Gyöngyösön. A találkozóra már Huszák Géza, valamint segítője, Lukácsi Antal készíti fel játékosainkat.

Az 56 éves Huszák Géza korábban többek között dolgozott már a Diósgyőrnél, Bőcsön, Mezőkövesden, Kazincbarcikán, legutóbb pedig a Sajóbábony együttesét juttatta az NB III-ba. Segítőjét, az ős-jászberényi Lukácsi Antalt nem kell bemutatni a szurkolóknak, hiszen hosszú éveken, évtizedeken keresztül kötődött klubunkhoz.