Egyszer csak megtörik rossz sorozatunk

Aki látta csapatunk vasárnapi, DVSC II elleni, 2-1-es vereséggel végződött mérkőzésünket megerősítheti, megint egy olyan találkozót veszítettünk el, melyen könnyen pontot szerezhettünk volna. Az első félidő hajrájában a semmiből kaptunk gólt, majd a hajrában, mikor megduplázta előnyét a kis-Loki, a középkezdést követően azonban egy remek támadást követően Szanku Kristóf révén azonnal szépítettünk. Volt tartása csapatunknak, akartak is játékosaink, de valahogy semmi nem akar sikerülni.

Sokáig nem bánkódhatunk az újabb vereség miatt, hiszen holnap hétközi forduló lesz az (NB I-ben és) NB III-ban. Csapatunk hazai pályán fogadja az Újpest II gárdáját. Vezetőedzőnk a találkozón ismét számíthat az eltiltását letöltő Tóth Olivérre, aki így visszatérhet a védelem közepére.

A kis-Újpest hazai vereség után érkezik Jászberénybe – a Putnoktól kapott ki vasárnap 2-1-re -, keretéből eltiltás miatt senki nem hiányzik ellenünk.

A szerdai bajnoki találkozó 17 órakor kezdődik Jászberényben. Az összecsapást Hanyecz Bence vezeti, segítői Flinta Zoltán és Németh Balázs lesznek.

Be the first to comment

Leave a Reply