Egy pontért jöttek a vendégek

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A harmadosztályú labdarúgó bajnokság hét végi, huszonhatodik fordulójában csapatunk “hazai” pályán gól nélküli döntetlenre végzett a Füzesgyarmat együttesével szemben. Hogy a döntetlen reális vagy éppen alakulhatott volna másként az eredmény, arról vezetőedzőnket faggattuk.

  • El kell ismernem, nem érdemeltünk volna győzelmet – vélekedett a vasárnap látottakról Arany László. – Két azonos képességű csapat találkozott a gyöngyösi pályán, míg mi megpróbáltunk győzelemre játszani, a vendégek egyértelműen védekezésre rendezkedtek be. Azt pedig jól csinálták. Képtelenek voltunk feltörni azt az “élő” falat, melyet a tizenhatosuk előterében húztak. Nem tudtunk védelmük mögé kerülni, így kevés igazi lehetőségünk adódott a gólszerzésre, s azokkal sem tudtunk élni.

Egy hete, idegenben vertük a kis-MTK-t, most döntetlenre végeztünk a Füzesgyarmat ellen, amennyiben pedig vasárnap sikerülne legyőznünk a DVTK II együttesét, ott ragadhatunk az élmezőny mögött …

  • Természetesen nyerni szeretnénk a borsodiak ellen, de nem lesz könnyű. Akárcsak a Füzesgyarmat, a Diósgyőr is mindössze egyetlen ponttal áll mögöttünk, azaz szintén hasonló képességű gárda, mint a miénk.

A kis-Diósgyőr elleni találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik Gyöngyösön.