Egy hiányzó és egy új fiú az idei első edzésen

Ma délelőtt hivatalosan is véget ért csapatunk tagjai számára a téli szabadság. Játékosaink ismét szerelést öltöttek és megkezdték a felkészülést a tavaszi “hadjáratra”.

– Komolyak a céljaink, így nem lehet elég korán kezdeni a munkát – vélekedett a korai munkába állásról vezetőedzőnk, Gelei Károly. – Bő hat hét múlva már tétmeccsen kell bizonyítanunk, hogy valóban reális eséllyel indulunk harcba a feljutásért. Addig azonban számtalan edzés és felkészülési meccs vár ránk.

Milyen állapotban tértek vissza az ünnepek után a játékosok?

– Nem szokásom különösebben kifelé dicsérni az érintetteket, de az első edzés után azt kell mondanom, mindenki komolyan vette a házi feladatot. Jó állapotban tértek vissza a srácok a szünetről, így nem az alapokról kell kezdenünk a munkát, hanem van mire építkeznünk.

Érkező, távozó?

– Távozónk nincs, ma egyetlen hiányzónk volt: Ludasi Martin betegség miatt felmentést kapott az edzésről. Rajta kívül a keret valamennyi tagja jó kedvűen, teljes intenzitással vetette magát a munkába. Egy új arcot fedezhettek fel az edzésünkre kilátogató szurkolók, az elmúlt szezonban osztrák alacsonyabb osztályú csapatban szerepelt, egykoron az élvonalat is megjárt (Honvéd, Debrecen, Újpest, Vasas) Takács Zoltán kért edzéslehetőséget klubunktól.

Jelenleg több kiszemelttel is előrehaladott tárgyalásokat folytatnak vezetőink, remélhetően napokon belül eldől, ki az, aki Jászberényben folytatja pályafutását.