Egy hét alatt felnőtt férfiakká váltunk …

Mint köztudott, csapatunk a hét végén végre megszakította hosszú ideje tartó nyeretlenségi sorozatát és idegenben, a Füzesgyarmat otthonában begyűjtötte a három pontot.

  • Egy hét alatt kislányokból felnőtt férfiakká váltunk – dicsérte játékosait vezetőedzőnk, Arany László. – Végre olyan mentalitással léptünk pályára, az első perctől kezdve úgy harcoltunk, ahogy mindig is vártam. Rendkívül kiélezett meccset vívtunk. Az agresszív hazai együttes azonban ezúttal nem tudott megfélemlíteni minket. A kezdő sípszótól felvállaltuk az ütközéseket, mindvégig közel álltunk az ellenfél játékosaihoz, s érezni lehetett, hogy ennek meg is lesz az eredménye.

Mindössze tizenhat játékossal utaztunk a találkozóra, köztük több fiatallal …

  • Inkább legyünk kevesebben, de húzzunk egy irányba, mint sokan, csak éppen szerte-szét futkározva. Jó felfogásban futballoztunk, egységesek voltunk, nem is tudott mit kezdeni velünk az egy hete a dobogón tanyázó Salgótarjánt idegenben legyőző vendéglátónk. Ültek a kontráink, rúgtunk három gólt és még egy tizenegyest is kihagytunk.

Most mutatkozott be a csapatunkban Túri Dániel.

  • Nem szeretek egyénileg kiemelni senkit, hiszen ez csapatjáték, de Dani minden dicséretet megérdemel. Elhúzódó sérülése miatt öt hónap kihagyás után lépett pályára tétmeccsen és nagyon jól szállt be az együttesbe.

A hét végén ismét idegenbe utazunk.

  • Vasárnap láttam a kis-Diósgyőrt mérkőzését, igyekszünk úgy felkészülni, hogy Miskolcról is ponttal, pontokkal térjünk haza.

Csapatunk az NB III. tizenkettedik fordulójában, vasárnap 13.30-kor lép pályára borsodi megyeszékhelyen.