Edzőmeccsen jártunk az NB I-es Mezőkövesdnél

Az élvonalbeli és másodosztályú csapatok számára szabad hétvége lesz a következő, lévén az MLSZ bajnoki szünetet iktatott a bajnokságba a válogatott vb-selejtezője miatt. Hogy túlságosan ne essenek ki a ritmusból, a legtöbb profiligás klub felkészülési meccsen lép pályára a hét közepén.

Csapatunk jó kapcsolatot ápol az NB I-es Mezőkövesddel, így mikor a borsodi klub edzőmeccsre invitálta együttesünket, természetes volt, hogy elfogadjuk a meghívást.

Mezőkövesd-Jászberényi FC 5-1 (3-1)

JFC: Miski – Szanyi, Nyárasdi, Hevesi-Tóth, Sorecz – Szöllősi (Lékó), Tisza (Ludasi) – Huller, Szilágyi, Birtalan (Csúzz) – Bojtor (Bálint).

Gólszerzők: Diallo 2, Tóth B., Stresnik, Veszelinovics

A találkozó maximálisan elérte célját, azon játékosaink is meccsterheléshez jutottak, akik az elmúlt hetekben kevesebb lehetőséget kaptak a bajnoki mérkőzéseken.

– Szervezetten, jól futballoztunk, (1-1- is volt az állás) azzal, hogy a játékvezető nem állt a helyzet magaslatán, hogy milyen lesgólokat kaptunk, felesleges foglalkoznunk – vélekedett látottakról vezetőedzőnk. – Annak viszont kifejezetten örülök, hogy Szilágyi Norbert a jelek szerint kezdi utolérni magát, s kimondottan jól játszott.