Duplázni is fogunk a felkészülés során

Csapatunk a vasárnapi, Cigánd elleni 4-0-ás győzelmünkkel véget érő bajnoki találkozó után még edzésben maradt az elmúlt napokban, sőt a jövő héten is lesz még két szabadtéri foglalkozás,s csak azt követően mennek el szabadságra a játékosok.

  • December 11-én, záróvacsorával búcsúztatjuk el véglegesen a szezont, azt követően a tervek szerint január 9-én találkozunk legközelebb – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk vezetőedzője, Huszák Géza. – Az első hétvégén csapatépítő program keretében részt veszünk egy disznóvágáson, majd január 14-től napi egy, 21-től, két héten keresztül napi két edzéssel készülünk a tavaszi idényre.

Lehet tudni valamit a felkészülési meccsekről? Akadnak edzők, akik kevesebb, mások több edzőmérkőzést iktatnak a program.

  • Hét, nyolc gyakorló találkozót mindenképpen szeretnék lekötni, hiszen a hét hetes felkészülés alatt szükség van a meccsekre. Sőt, lesz olyan, amikor duplázni fogunk, hiszen szükség lesz minden játékosnak a 90 perces terhelésre. Ha kell, az ifiből töltjük fel a keretet ezekre az alkalmakra.

Milyen változások várhatóak a keretben?

  • Nem szeretnék ennyire előremenni, hiszen én még mindig az ismerkedés időszakában vagyok. A jövő héten ülünk le a vezetőkkel megbeszélni a lehetséges igazolásokat, ám én nem vagyok a nagy változtatások híve, azaz biztosan nem lesz jelentős átalakulás a keretben.

A napokban műtött két játékosunk közül a kapus Menczeles Iván január közepén már bekapcsolódhat a felkészülésbe, ellenben Bálint Artúr számára véget ért a 2018-19-es bajnokság, legjobb esetben is jövő nyáron dolgozhat együtt a társakkal.