Döntő lesz a pillanatnyi forma

A harmadosztályú labdarúgó bajnokság tizedik fordulóját rendezik a hét végén. Csapatunkra megyei rangadó vár, vendéglátónk a Szolnoki MÁV együttese lesz. A vasárnap 14.30-kor kezdődő találkozót Antal Péter vezeti, segítői Pápai Zoltán és Berényi Ákos lesznek.

Nem lehet azt mondani, hogy rutintalan ellenfelek néznek farkasszemet egymással a Tiszaligeti-stadionban. Az egyik oldalon az a Simon Attila a vezér, aki gólkirály volt az NB I-ben, míg nálunk a hosszú éveket az élvonalban töltő Sándor Sztyopa kezében van a karmesteri pálca.

A nyári kiesés után ugyan teljes keret-átalakítás történt Szolnokon, ám a hazai fiatalok mellett olyan rutinos játékosokat szerződtetett a klub, mint a kapus Molnár F. Tamás (Szeged, Kisvárda), a 30 éves Németh Ádám (Balmazújváros, Dorog), a Brazíliában is megfordult Karacs Rolandot vagy éppen a tőlünk hazatérő Tisza Kálmán. Ugyanakkor megtartott például Papp Szilárdot, aki korábban szintén éveket töltött a másodosztályban.

A csapat vezetőedzője, Tóth Tibor mára remekül összerakta a gárdát, nem véletlen, hogy utánunk a második legtöbb gólt a Tisza-partiak szerezték a Keleti csoportban.

A presztízsrangadón két közel azonos képességű gárda találkozik, a pontok sorsa a pillanatnyi formán, a nagyobb fegyelmezettségen múlik!