Döntő lehet az első gól …

Vasárnap 16 órakor újabb hazai összecsapás vár csapatunkra. A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának hatodik fordulójában a Cigánd együttesét fogadjuk.

Miközben bizakodással töltheti el szurkolóinkat, hogy az idei szezonban mindkét itthoni összecsapásunkat megnyertük – a Tiszafüred és a Tiszaújváros is pont nélkül távozott Jászberényből -, látni kell, alaposan megizzadtunk vendégeinkkel szemben. Hasonlóan nehéz kilencven perce számíthatunk ezúttal is, melyen sokat segíthet közönségünk támogatása. A rendkívül kiegyenlített mezőnyben legtöbbször nüanszok, apró felvillanások döntenek a pontok sorsáról. Ugyan sérültjeink szép lassan utolérik magukat, sajnos két eltiltottunkra, Sorecz Szabolcsra és Kiss Balázsra továbbra sem számíthat szakmai stábunk. Annak ellenére, hogy elsősorban védőket kellett nélkülözniük edzőinknek, a listavezető Monor mellett a második legkevesebb gólt kaptuk. Ugyanakkor sajnos az is igaz, hogy kidolgozott helyzeteinkkel nem “kufárkodtunk” gazdaságosan az elmúlt meccseken, csak a Tiszaújváros szerzett nálunk kevesebb gólt.

A jelenlegi formák alapján úgy tűnik: ha a leggólképesebb védelem – a cigándiak kapták messze a legtöbb gólt – ellen sikerül megszereznünk a vezetést, itthon tartjuk a három pontot, hiszen amikor lőttük az elsőt, mindig nyertünk!

A vasárnap 16 órakor kezdődő kilencven percet Kovács Imre vezeti, segítői Szarvas László és Vad Anita lesznek.