Dolgozik bennünk a bizonyítási vágy

Ennél rosszabbul nem is kezdődhetett volna számunkra a 2017-es tavaszi idény … Mi  meglepő vereséget szenvedtünk, ugyanakkor riválisaink, a Kazincbarcika és a Monor győzelmet aratott.

– Taján még jókor jött a pofon, s van időnk tanulni az elkövetett hibákból – fejezte ki reményét csapatunk egyik legrutinosabb játékosa, Hevesi-Tóth Tamás, visszautalva a Tállya elleni kudarcra. – A vereségen túl az a legfájdalmasabb, hogy semmi előjele nem volt annak, hogy pont nélkül maradunk a nyitányon.

Sok nagy csatát megélt már, megtapasztalt néhány dolgot a pályán, Ön szerint mi vezethetett a vereséghez?

– Az első félidőben még úgy tűnt, minden rendben van. Vezettünk, helyzeteink voltak, aztán a szünet után mintha úgy jöttünk volna ki, mintha már megnyertük volna a meccset. Pedig ez soha nem volt ránk a jellemző. Sőt, nekünk az elmúlt fél évben éppen a második félidő volt az erősségünk, akkor daráltuk be ellenfeleinket.  A hatvanadik perc táján már éreztük, hogy bajba is kerülhetünk, de nem tudtunk felpörögni, görcsössé váltunk, s az utolsó pillanatban még a pont is kicsúszott a kezünkből.

Nagy fejmosás volt az öltözőben?

– Természetesen megbeszéltük a dolgokat, tisztában vagyunk vele, még egyszer ilyen meccset nem produkálhatunk. Vezetőink mindent megtesznek, hogy a klub sikeres legyen, mi játékosok nem hozhatjuk őket ilyen kellemetlen helyzetbe, de elsősorban önmagunk felé tartozunk elszámolással. Valamennyiünkben dolgozik a bizonyítási vágy, melynek remélhetően a kis-MTK ellen is meglesznek a látható jelei.

Csapatunk hét végi bajnoki mérkőzésére vasárnap 14 órakor, a BKV Előre pályáján kerül sor.