Dabas-Jászberényi FC 0-3 (0-1)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Csapatunk ma délelőtt a hozzánk hasonlóan NB III-ban szereplő Dabas vendége volt felkészülési mérkőzésen.

Dabas-Jászberényi FC 0-3 (0-1)

Dabas,műfű

JFC: Fülöp (Szél, 46.) – Szemere, Szanyi, Hevesi-Tóth, Ilkovics (Süttő, 46.) – Sándor I., Szöllősi (Herczeg, 46.), Lakatos (Szabó T., 55.), Ludasi – Farkas J., Tóth Á. (Szanku, 46.). Edző: Huszák Géza.

42. perc: Szemere labdát szerzett a saját térfelünkön, elviharzott a jobb oldalon, a tizenhatos sarkánál Farkashoz passzolt, aki úgy lőtt a kapuba, hogy a labda a hazaiak hálóőréről pattant a hosszú alsóba, 0-1.

70. perc: Süttő lódult meg a bal oldalon, az alapvonal közeléből visszagurított Farkas elé, aki a tizenhatos vonalán csinált két cselt, majd a jobb sarokba lőtt, 0-2.

85. perc: Hevesi-Tóth remekül ugratta ki Szankut, csatárunk pedig 10 méterről a kivetődő kapus mellett a hálóba helyezett, 0-3.

A paprikásra sikeredett első félidő hajrájában sikerült megszereznünk a vezetés, majd a térfélcserét követően teljes sort cserélő hazaiak ellen újabb két gólt szerezve biztosítottuk be a győzelmet. Három új játékost is meccs-szituációban szemrevételezett szakmai stábunk a kilencven perc során: a kapus Fülöp Gergő és a bal oldali védő Süttő Attila Putnokról, míg a 19 esztendős hálóőr, Szél Dominik Újpestről kerülhet csapatunkhoz. Sorsukról a jövő hét elején születik döntés.