Dabas Gyón-Jászberényi FC 3-1 (2-1)

Ma délben újabb felkészülési mérkőzésen lépett pályára csapatunk. Német Gyula vezetőedző ezúttal nem számíthatott a sérüléssel bajlódó Ágoston, Drávucz, Balogh trióra és a térdszalag-szakadás után visszatérésre készülő Szanyi Krisztiánra sem.

Dabas Gyón-Jászberényi FC 3-1 (2-1)

Dabas-Gyón, műfüves pálya

Gyón: Steer – Grazner, Markovics, Mohácsik, Popovics, Szabó P., Varga L., Ablonczy, Bognár, Zsivoczky-Pandel, Varga B. Edző: Aczél Zoltán.

A II. félidőben pályára lépett: Nyirati, Folmer, Galambos, Herczeg

JFC: Csutorka – Kovács B., Papp K., Szabó T., László – Süttő – Szemere, Szöllősi, Ludasi, Pálinkás – Nagy Sz. Edző: Német Gyula

A II. félidőben pályára lépett: Miski, Micskó, Borics,Kurunczi, Borbás, Kónya, Palcsó

12. perc: Szabó Tamás középen, a tizenhatos előterében rosszul passzolt Ludasi felé, középpályásunkat megelőzték, majd a megszerzett labdát Szabó Péter egy csel után a kapu közepébe lőtte, 1-0.

17. perc: Süttő pörgette le a labdát Nagy Szabolcs elé, aki félfordulatból, 12 méterről a felső lécet találta telibe.

36. perc: Védőink nem tudták kihozni a labdát a tizenhatosról, Varga Levente elvette tőlük és 11 méterről a léc alá bombázott, 2-0.

45. perc. Pálinkás szépen verte meg védőjét a bal oldalon, az alapvonalról pontosan gurított vissza, Szöllősi pedig állítgatás nélkül, a tizenegyes pontról a bal sarokba gurított, 2-1.

62. perc: Egykori játékosunk, Herczeg László lépett ki a balösszekötő helyén, az alapvonalról Varga Bence lábára varázsolta a labdát, a hazaik centere pedig 6 méterről a hálóba belsőzte a labdát, 3-1.

A kényszer szülte, de soha nem látott összeállítású hátsó négyest tesztelt a mai meccsen Német Gyula. A rutinos, első félidőben kifejezetten jól futballozó hazaiak ellen pedig megmutatkoztak azok a hibák – vezetőedzőnk ki is fejezte nem tetszését a szünetben -, melyek a bajnokikon végzetesnek bizonyulhatnak. Ekkor sem volt több helyzete a vendéglátóknak, ám míg Vargáék gólra váltották ziccereiket, Pálinkás Gergőék – egy kivételével – elhibázták a kínálkozó lehetőségeket.