Csomádon a Magyar Kupában

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága kisorsolta a Magyar Kupa főtáblája első fordulójának párosítását. Az NB I-es és NB II-es együttesek nélkül, 128 csapat várta, hogy ellenfelet kapjon az augusztus 7-8-án megrendezésre kerülő kupameccsre. Bár a harmadosztályú pontvadászat már augusztus elsején elkezdődik, a következő hétvégén az MK-találkozók miatt szünnap lesz a bajnokságban.

Csapatunk a Magyar Kupa első játéknapján Csomádra látogat. A Pest megyei I. osztályú bajnokságot a legutóbbi idényben a hatodik helyen fejezte be a Cso-Ki Sport gárdája.

A továbbjutás egy meccsen dől el, amennyiben a rendes játékidő döntetlennel zárul, 2×15 perces hosszabbításra, szükség esetén tizenegyesrúgásokra kerül sor.

Az MK második fordulóját augusztus 28-án rendezik.

Be the first to comment

Leave a Reply