Csak a három pont …

A hét végén a huszadik forduló összecsapásával folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk vasárnap 16 órakor a Tiszaújváros gárdáját fogadja.

A táblázatra pillantva egyértelműnek tűnik a helyzet, csak és kizárólag a három pont megszerzése esetén lehetnek elégedettek szurkolóink. A borsodi gárda jelenleg a kiesést jelentő tizennegyedik helyen tanyázik, azaz amennyiben komolyak dobogós szándékaink – lemaradásunk mindössze négy pont a Salgótarján mögött -, kötelező begyűjteni az újabb három pontot. Pláne annak ismeretében, hogy legutóbb két értékes pontot hullajtottunk el Balassagyarmaton …

A Tiszaújváros meglehetősen régen, még november elején nyert utoljára, az azóta lejátszott három mérkőzésen mindössze egyetlen döntetlenre futotta erejéből és eközben tíz gólt kapott. A tavaszi szezonban csupán egyszer lépett pályára a gárda, a Nyírbátor és az MTK II elleni találkozója elmaradt. A Gerliczki Máté vezetőedző dirigálta csapatban Dajka László és Turcsik Tamás személyében két egykori jászberényi futballista is rendszeresen helyet kap, akik minden bizonnyal kettőzött bizonyítási vággyal lépnek pályára.

A vasárnap 16 órakor kezdődő mérkőzést Kovács Imre vezeti, segítői Kövér Tamás és Kovács Zoltán lesznek.