Coerver Magyarország és a JFC Partner Club megállapodása

Az utóbbi évek sikeres együttműködéseinek eredményeként aláírásra került a Jászberényi FC, és a Coerver® Magyarország Partner Club megállapodása.

A Partner Klub megállapodás részeként, a Jászberényi FC korosztályos csapatai tematikus-edzéseken vesznek részt, melyek teljes mértékben az adott korosztály igényeire, és korosztályos sajátosságait figyelembe véve alakítanak ki a Coerver® Magyarország szakemberei.

„Klubunk edzőinek folyamatos képzései is nagyon fontos a szakvezetésnek, így bevezetésre kerül az online Partner Klub oldal, ahol az edzők, és a játékosok is napi szinten tudnak kommunikálni, és feladatokat megosztani egymással.” – Coerver® Magyarország Partner Club

Pár információ a Coerver® Coaching-ról

A világ első számú labdarúgó készségfejlesztési rendszere, folyamatosan fejlődő, átfogó és játékos orientált képzési program, amely az egyéni készségek, és képességek valamit a kis csoportos játékokra fókuszál. Világszerte több klub elismerését, és ajánlását élvezi, többek között, Real Madrid, FC Bayern München, Arsenal FC.

Mindkét fél örömmel tekint a Partner Klub kapcsolatra, az edzésekről, képzésekről, és minden további kapcsolódó eseményekről, Facebook-on, a weboldalon, illetve a Coerver Magyaroszág elérhetőségein keresztül is tájékozódhatnak, www.coerver.hu , www.facebook.com/CoerverMagyarorszag

JészberényCPP-1

Hajrá JFC!

JFC-“ahol a szabadidő értelmet nyer”