Cigánd-Jászberényi FC 3-1 (2-1)

A harmadosztályú labdarúgó bajnokság huszonegyedik fordulójában az előző szezonban még az NB II-ben szerepelt Cigánd együttesének vendége volt csapatunk. A hazaiak soraiban volt egy régi ismerősünk is, Szöllősi Ferenc tavaly még a JFC kék-fehér mezében szerepelt a Keleti csoport pontvadászatában.

Cigánd-Jászberényi FC 3-1 (2-1)

Cigánd, 300 néző, vezette: Bálint Attila

Cigánd: Sánta T. – Molnár L., Baksa, Balla (Horváth F., 54.), Varga K. (Kovács G., 80.) – Szegedi, Szöllősi, Kis G. (Sánta K., 64.), Toma – Oláh, Sveyduk. Edző: Szénay Pál.

Jászberény: Miski – Lukács, Mile (Bálint A., 50.), Szabó T. (Szanyi, 73.), Fejes – Túri – Ludasi, Tisza K., Patócs (Kis B., 69.) – Farkas J., Hevesi-Tóth. Edző: Arany László.

3. perc: Fejes labdaszerzése után Farkas kapta az átadást, keresztpasszát Lukács 8 méterről helyezte a hazaiak kapujába, 0-1.

7. perc: Ludasi lövés helyett emelni akart, az elakadt labdából aztán gyors kontrát vezettek a vendéglátók, a jobb oldali beadást pedig Kis Gergő értékesítette, 1-1.

14. perc: Patócs vesztette el a labdát, a cigándiak gyors támadását pedig Toma György gólra váltotta, 2-1

73. perc: Kis Balázs buktatta a tizenhatoson belül Tomát, a büntetőt Szöllősi Ferenc magabiztosan lőtte a hálóba, 3-1.

Hiába a gyorsan szerzett vezetés, hiába az első félidei jó játék – Szabó Tamás révén még kapufát is lőttünk -, a szünet után már csak a hazaiaknak volt helyzetük, s ennek vereség lett a vége.