Cigánd, Gyöngyös, Tállya …

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága elkészítette a harmadosztályú bajnokság őszi idényének sorsolását. Ezek szerint az augusztus 4-5-én megrendezésre kerülő nyitófordulóban csapatunk Cigándra látogat, majd a Gyöngyöst, azt követően pedig a Tállya együttesét fogadja. Az október 13-14-i tizedik fordulóban kerül sor a megyei rangadóra, csapatunk akkor a Tiszaligeti-stadionban lép pályára a Szolnoki MÁV ellen.

Hogy első hazai mérkőzésünket hol rendezzük, még nem dőlt el – tudtuk meg klubunk elnökétől, dr. Gottdiener Lajostól. – Augusztus 11-én ugyanis a Gyöngyöst fogadjuk, s mivel saját pályánk akkor még nem lesz játékra alkalmas új “albérlet” után kell néznünk. Vélhetően az albertirsai pályát béreljük ki arra arra a napra.

Az őszi idény augusztus 4-én kezdődik, s a tizenhatodik fordulóval, november 24-25-án ér véget.