Célegyenesben …

Hajrájához érkezett felkészülésünk a bajnoki rajt előtt. Mindössze tíz nap választja el csapatunkat az idei első tétmérkőzéstől. Az edzőmeccseken mutatott játék, az elért eredmények bizakodásra adnak okot, még úgy is, hogy legutóbb, az Eger ellen vereséget szenvedtünk.

  • Most mondhatnám, hogy itt volt az ideje, hogy kikapjunk, hiszen előtte hétből hétszer diadalmaskodtunk, de én azért jobb szeretek mindig nyerni – zárta rövidre a hétvégi találkozót vezetőedzőnk, Arany László. – Bár éppen most, hogy szakad a hó, ellentmondásnak tűnik, de jó felkészülésen vagyunk túl. Az időjárás nem nehezítette meg eddig a dolgunkat, el tudtuk végezni azt a munkát a pályán, amit terveztünk. Szerettük volna a holnapi, utolsó előkészületi találkozónkat, az U19-es csapatunk ellen füves pályán megrendezni, de a jelek szerint a 15.30-kor kezdődő összecsapásra a műfüvön kerül sor.

Néhány maródit hiába keresnek szurkolóink a pályán …

  • Nagy reményekkel igazoltuk haza Farkas Janit, a legrosszabbkor dőlt ki a sorból. Számításaink szerint a tavaszi harmadik fordulóban talán már ott lehet a pályán. Lékó Gergő ugyan még csak egyenes vonalban, de már fut, míg Fejes Jánosra holnap vár egy alaposabb kivizsgálás krónikus Achilles-ín problémái miatt. Ugyanakkor jó hír, hogy a nyáron térdszalag-műtéten átesett Szanyi Krisztián már a csapattal edz, s amint visszaköltözünk a fűre, játéklehetőséget is kap.

Az igazolások egyértelműen azt bizonyítják, támadósorunkat próbáltuk megerősíteni a télen.

  • Valóban. Kevés gólt szereztünk az ősszel, szükségünk volt gyors, erőszakos, gólerős futballistára. Ráadásul fiatalítottunk is, hiszen a távozó Szilágyi Norbert helyére Galambos és Kürti személyében két ifjú futballista érkezett.

A harmadosztályú bajnokság ezen a hét végén még nem folytatódik – csak az NB I és NB II -, a tavaszi rajtra március 3-án kerül sor.