Busai nélkül a BKV Előre …

Meglehetősen régen, még a 2021. december 5-re előrehozott első tavaszi fordulóban nyert utoljára csapatunk. Akkor 5-1-re diadalmaskodott a sereghajtó Törökszentmiklós otthonában. Azóta lejátszottunk négy bajnokit, de mindössze egyetlen pontot sikerült gyűjtenünk.

A sikertelenség érezhetően mázsás teherként nehezedik játékosaink vállára. Éppen ezért lenne nagyon fontos, hogy minél hamarabb megszakítsuk ezt a rossz sorozatot, hiszen ahogy jönnek az újabb vereségek, úgy lesz egyre feszültebb a hangulat az öltözőben.

A hét végén újabb nehéz feladat vár együttesünkre. Ahhoz a BKV Előréhez látogatunk, mely a szezon meglepetés-csapatának számít: a tavalyi kiesőből idénre dobogós gárda lett. Ugyan a februárban beragadt a rajton – ikszelt a DVTK II-vel, majd kikapott az utolsó Törökszentmiklóstól -, ám azóta kapott gól nélkül hozta a Hidasnémeti és Putnok elleni meccseit, így őrzi második helyét a táblázaton.

Ami némi reménykedésre adhat okot számunkra, hogy a legutóbbi fordulóban a játékvezető kiállította a fővárosiak legjobbját, a már 17 gólnál tartó Busai Attilát, így eltiltás miatt nem léphet pályára vasárnap.

Mindez persze csak akkor számít, ha képesek leszünk a kapuba találni, hiszen immár 276 perce nem sikerült gólt szereznünk …

Be the first to comment

Leave a Reply