Bravúr kell a pontszerzéshez

A hét végén a tizenötödik forduló mérkőzésein lépnek pályára a harmadosztályú bajnokság csapatai. Együttesünk a táblázat harmadik helyén tanyázó – két meccsel kevesebbet játszó – Füzesgyarmat vendége lesz vasárnap kora délután.

Az előző szezonban remeklő és a feljutásról csak jókora balszerencsével lemaradó Békés megyei alakulat döcögősen kezdte az idei pontvadászatot, első három meccséből kettőt is elveszített. Szép lassan azonban összekapta magát a gárda, s augusztus vége óta veretlen, mi több, csak egyetlen pontot veszített. 

Ami feltűnő, hogy a korábban bevehetetlen várnak tűnő otthonában idén a Cegléd és a Salgótarján is elvitte a pontokat. Ugyanakkor Popescu és Cigan személyében két olyan támadóval is rendelkezik, akik egymaguk is képesek eldönteni egy, egy meccset.

Mivel vezetőedzőnk, Német Gyula több meghatározó játékosát is nélkülözni kénytelen a hétvégén, remek őszi szereplésünk ellenére sem mi vagyunk a találkozó esélyesei. Sőt, a rangadón bravúrra lesz szükségünk, ha ponttal, pontokkal akarunk hazatérni.

A vasárnapi összecsapás 13.30-kor kezdődik Füzesgyarmaton.

Be the first to comment

Leave a Reply