Bojtor elment, két berényi fiú hazatérhet

A jelek szerint nem csökken keretátalakítási lendületünk. Szerdán este újabb játékos jelentette be távozási szándékát, s ugyan ezzel a lendülettel két új fiú pályára léphet a hét végi, gyöngyösi felkészülési meccsünkön.

– Szerdán este Bojtor László jelezte, hogy nem a JFC-ben képzeli el pályafutását a következő idényben. Megmondom őszintén, különösebben nem is marasztaltam, hiszen annak ellenére, hogy hét gólt szerzett, nem nyújtott maradandó teljesítményt az előző szezonban. Ugyanakkor két olyan fiatal került a látókörünkbe, akik több szállal is kötődnek Jászberényhez és most hazatérhetnének – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos. – Márpedig ez összevág eredeti elképzelésünkkel, hogy keretünk nagy részét olyan játékosok tegyék ki, akik kötődnek régiónkhoz. A 22 éves védekező középpályás, Csordás Simon, illetve a 24 esztendős szélső, Switzer Nabil egyaránt ilyen (utóbbi nálunk nevelkedett), s mindketten pályára lépnek a szombat délelőtti felkészülési meccsünkön.

Csapatunk a ma délelőtti edzés után buszra száll és Tiszafüredre teszi át székhelyét. A rövid edzőtábor záróakkordja le a gyöngyösi találkozó.