Bizonyításra várva …

Már csak öt forduló van hátra a 2017-18-as harmadosztályú labdarúgó bajnokságból. Csapatunk viszonylag kényelmes helyzetben van, közvetlenül a dobogósok mögött, tisztes távolságban a kiesés rémtől fenyegetett zónától tanyázik. A hét végén idegenből, a kis-MTK csepeli otthonából hozta haza a három pontot együttesünk, így önbizalommal telve készülődhet a vasárnapi, “hazai” bajnoki összecsapásra.

  • Úgy gondolom, egy győzelmet, pláne egy idegenben elért győzelmet nem kell megmagyarázni – vélekedett a szerdai edzés után vezetőedzőnk, Arany László. – Uraltuk a mérkőzést, helyzete talán egy volt az MTK legénységének, így nyugodtan mondhatom, megérdemelten nyertünk. Persze játszhattunk volna jobban, birtokolhattuk volna többet is a labdát, de a lényeg a három pont begyűjtésén volt.

A hátra lévő fordulóra nyugodtan készülődhetünk …

  • Sajnos sérülések miatt több játékosom sem hadra fogható, így viszont szerephez juthatnak olyanok, akik az elmúlt meccseken kevesebb lehetőséget kaptak. Azt várom a keret tagjaitól, hogy bizonyítsák, többre hívatottak, hogy számíthatok rájuk a következő szezonban, kússzanak, másszanak a sikerét. Aki viszont nem tudja átugrani ezeken a meccseken a lécet, attól elköszönünk a nyáron.

Csapatunk vasárnap 17 órakor a Füzesgyarmat együttesét fogadja gyöngyösi albérletében.