Belefutottunk a késbe …

Ma kora délután a bajnoki cím legfőbb várományosának otthonában léptünk pályára.

Kazincbarcika-Jászberényi FC 4-0 (2-0)

Kazincbarcika, 200 néző, vezette: Szilágyi Sándor (Kovács G., Kövér)

Kazincbarcika: Fülöp – Süttő, Belényesi, Molnár M., Szemere – Kovács P., Burics, Constantinescu, Engel – Bene, Farkas J. Szakmai igazgató: Koleszár György.

Jászberény: Menczeles – Szanyi (Marcsek, 25.), Mile, Hevesi-Tóth, Birtalan (Sorecz, 5.) – Tisza, Ludasi – Prasler, Herczeg (Szilágyi, 30.), Bojtor – Hamar. Edző: Gelei Károly.

14. perc: Engel Alex húzott el a bal szélen, beadását Farkas János vágta a kapuba, 1-0.

24. perc: Ismét Engel Alex hozta ziccerbe Farkas Jánost, aki ezúttal sem hibázott, 2-0.

48. perc: Marius Constantinescu egyedül lépett ki a védők között és 13 méterről, higgadtan helyezett a hálóba, 3-0.

77. perc: Engellel nem bírtunk, újabb remek bal oldali beadását a hosszún érkező Lipusz lőtte a hálóba, 4-0.

Nehéz higgadtan értékelni az összecsapást, hiszen sérülések miatt már az első félidőben kénytelenek voltunk mindhárom cserelehetőségünket kimeríteni. Ez szemmel láthatóan meg is fogta csapatunkat, s ezt kihasználva egykori játékosunk, Farkas János el is döntötte a három pont sorsát.

Ezzel megszakadt tíz meccse tartó veretlenségi sorozatunk, s 29 pontunkkal visszacsúsztunk a táblázaton az egyaránt 31-31 pontos Kazincbarcika és a Monor mögött a harmadik helyre.

– A hazaiak jobban alkalmazkodtak a talajhoz és megérdemelten nyertek – vélekedett a lefújást követően Gelei Károly. – Birtalan és Herczeg is bokasérülést szenvedett, félek, hogy hosszabb időre kidőltek a sorból.