Beindult a játékoskeringő …

Egy hete már, hogy hivatalosan is megkezdődött az átigazolási időszak a labdarúgó csapatok számára. Bár több klubvezető is igyekezett jó előre bebiztosítani magát kiszemeltjénél, és január 14-e előtt megegyezni az átigazolásról, a klubváltás “lepapírozására” csak múlt hétfőtől lehetséges.

Mint köztudott, Lakatos Béla (Eger), Birtalan János (BKV Előre) és Tóth Ádám (Monor) személyében három új fiú már a felkészülés első napjától keretünket erősíti. Ugyanakkor riválisaink sem tétlenkednek ezekben a napokban. Február közepéig időről időre igyekszünk nyomon követni a Keleti csoport csapatainál történő változásokat.

Az élmezőnyhöz tartozó Sényő igyekszik magához csábítani Kapacina Kevin testvérét, a Honvédban nevelkedő, legutóbb Mosonmagyaróváron szereplő Kapacina Valért. Rajta kívül Lakatos Bence (Tarpa), Bernáth Martin (Nyírbátor) és Lizák Bence (Gyöngyös) is Szabolcs megyei klubhoz kerülhet a télen.

Egerben szinte kicserélődött a fél keret. Vígh Ferenc edző tavasszal már nem számíthat az éppen hozzánk igazolt Lakatos Bélára, Giák Tamásra (Sajóbábony), Pataki Zsoltra (Kecskemét), valamint az egyelőre csapatot kereső Bohusra, Czéhre, Kacsóra, Konyecsikre, Kovács Gergőre, Lőrinczre valamint Rjaskóra. Ugyanakkor négy új fiú már a hevesi megyeszékhely csapatával készül: Árvai Ádám Ausztriából tért haza, Torkos Attila ősszel Taksonyban, Marticsek Ádám Csepelen, míg Nyúl Krisztián az RKSK-ban futballozott. A klub szeretné megszerezni a Tiszasziget gólerős támadóját Rutai Balázst is.

Nyírbátorban rendeződni látszik az ősszel még teljes összeomlással fenyegető gazdasági helyzet. Ennek hatására csupán két játékos jelentette be távozási szándékát. Reznek Donát Taksony, Bernáth Martin Sényő felé vette az irányt.  Benkő Balázs ugyanakkor rövid ibrányi kitérő után visszatért a klubhoz.