Beindult a játékoskeringő … (II.)

Ahogy azt már a közelmúltban jeleztük, javában tart az átigazolási időszak a harmadosztályú bajnokság csapatai számára is. Időről, időre igyekszünk tájékoztatni szurkolóinkat a Keleti csoport résztvevőinél történt változásokról.

A listavezető Szolnoki MÁV vezetőinek más célja nem is lehetett, mint egyben tartani az őszi idényt első helyen befejező keretüket. Nos ez tulajdonképpen sikerült is a tiszaligetieknek, lévén csupán a 31 esztendős Németh Ádám távozott a gárdából. A rutinos játékos ősszel tizenhárom alkalommal is kezdőként lépett pályára, azaz meghatározó tagja volt az éllovasnak. A tavaly nyáron Dorogról érkezett labdarúgó fél éves szolnoki kitérő után az NB II-ben bent maradásért küzdő Mosonmagyaróvárhoz szerződött. Ugyanakkor a kék-fehérek két korábbi játékosa is Tóth Tibor vezetőedző irányításával készül ezekben a napokban: Szabó Tamás Monorról, Fehér Milán Ceglédről térhet vissza a klubhoz.

A kiesés rémétől fenyegetett Salgótarjánban három játékos távozását, iilletve három érkezését jelentették be. Ribarics Roland, Szandai Dominik és Tóth Olivér már nem tartozik a nógrádi klubhoz, helyükre a váci Nagy Gábor, Orovecz Ádám és Szabó Tibor érkezett.

A sereghajtó Cigánd szakvezetője továbbra sem tudja, hogy számíthat-e tavasszal is Hrabina Alex kapusra, aki Debrecenben szerepel próbajátékon, ugyanakkor elköszönt a klubtól a tavaly nyáron általunk is csábított Engel Alex. A korábban NB II-ben szerepelt játékos Ózdon folytatja pályafutását.

Füzesgyarmaton is változott a keret az elmúlt napokban. A határközeli klub megegyezett a Poli Temesvár játékosával, Szász Tamással, aki tavasszal a piros-fehéreknél szerepel. Két játékos viszont bejelentette távozási szándékát: egykori játékosunk, Prasler Thomas és Vincze Dávid Kőrösladányba, a megyei I. osztályba igazolt.