Beindul a nagyüzem …

A felkészülés második hetének végén beindul a nagyüzem, megkezdődik az előkészületi mérkőzések sorozata. Két nap alatt két meccsen is pályára lép Arany László együttese.

Szombaton délelőtt hazai környezetben, a megyei első osztályú Jánoshida ellen tesztelheti először próbajátékosait vezetőedzőnk. Az ellen a Jánoshida ellen, mely a második helyről várhatja a tavaszi folytatást, s a mezőny leggólerősebb csapatának bizonyult az őszi idényben. Különösebben nem kell bemutatni a vendéggárdát Arany Lászlónak, hiszen mielőtt leült volna a JFC kispadjára, éppen szombati riválisunk felnőtt gárdáját irányította. Az összecsapás 11 órakor kezdődik a műfüves pályán.

Egy nappal később, vasárnap délelőtt már a fővárosban, a XX. kerületben található ESMTK műfüves pályáján lesz jelenése csapatunknak. Vendéglátónk, az NB III Nyugati csoportjában a nyolcadik helyen zárta a bajnokság első felvonását. A találkozó 10 órakor kezdődik.

Arany László elmondása szerint a hét végi két mérkőzésen a keret valamennyi (egészséges) játékosának lehetőséget ad a bizonyításra, ám minden bizonnyal elsősorban a próbázók teljesítményét figyeli majd árgus szemekkel.