Azt kaptam, amit vártam …

Csapatunk (bravúros) győzelemmel kezdte az új bajnokságot a hét végén. A pontvadászatot nagy reményekkel kezdő Füzesgyarmat ellen gyűjtötte be a három pontot.

  • Biztos vagyok benne, játékban több van a csapatban, ám amit akarásban, küzdeni tudásban kaptam, azzal maximálisan elégedett voltam – értékelte a vasárnap látottakat vezetőedzőnk, Német Gyula. – Tudom, a futballban alaptétel, hogy meg kell szakadni a pályán, de ne dugjuk a fejünket a homokba, ez nem mindig van köszönő viszonyban a valósággal. Most akadt olyan játékosom, aki annyira kihajtotta magát, hogy szinte négy kéz láb jött le a meccs után a pályáról. Ezt akartam elérni a felkészülés alatt, hogy ilyen szemléletű csapatom legyen.

Az 1-0-ás végeredmény szoros meccset sejtet …

  • A látottak alapján nyugodtan mondhatom, sokkal fölényesebb is lehetett volna a sikerünk, hiszen elhibáztunk egy tizenegyest, kihagytunk 2-3 ajtó-ablak ziccert, miközben ellenfelünknek nem volt komoly helyzete. Jó csapatot győztünk le és ez igenis emeli sikerünk értékét.

Mindig kritikus közönségünknek is tetszett, amit látott.

  • Magam sem gondoltam volna, hogy már az első meccsen felállva tapsolnak meg minket, de mondanom sem kell, mindannyiunk számára nagyon jó érzés volt. Most közel 500 szurkoló foglalt helyet a lelátón, hiszem, ha a továbbiakban is hasonló felfogásban futballozunk és játékunk színvonal javul, még többen jönnek ki a meccseinkre. Szuma-szummárum, pozitív élményekkel zártuk az első fordulót, s nem szeretnénk ennél alább adni.

Csapatunk a hét végén Gyöngyösön lép pályára a bajnokság második fordulójában.