Az utolsó meccsekre szép lassan elfogytunk

Holnap az őszi idény utolsó bajnoki mérkőzésén – jövő héten már a tavaszi első játéknapot rendezik meg az NB III-ban – lép pályára csapatunk. A táblázaton elfoglalt helyezésünk ugyan bizakodásra adhat ok, ám az előjelek cseppet sem tűnnek kedvezőnek.

– Sajnos az idény végére szép lassan elfogytunk – felelte érdeklődésünkre csapatunk vezetőedzője, Gelei Károly. – Kiss Robit már korábban elveszítettük keresztszalag-szakadás miatt, Herczeg Laci részleges bokaszalag-szakadás miatt Kazincbarcikán dőlt ki a sorból, míg Thomas Prasler legutóbb a Hatvan ellen szenvedett agyrázkódást. Három meghatározó játékost kell tehát pótolnunk Nyírbátorban, márpedig kispadunk annyira azért nem hosszú …

Gondolom azért nem feltett kézzel utazunk Szabolcsba.

– Félreértés ne essék, ezt nem panaszként mondtam. Mindent el fogunk követni, hogy sikerrel vegyük a hét végi akadályt, nem szeretnénk elrontani ezt a szép őszt. Amennyiben pontot, pontokat szerzünk szombaton, a jövő heti ráadás meccstől függetlenül biztosan a dobogón telelünk. Márpedig a célunk egyértelműen az, hogy “lőtávolon belül maradjunk a listavezetőhöz képest.

A holnapi bajnoki mérkőzés 13 órakor kezdődik Nyírbátorban.