Az újabb három pont reményében

A hét végén a harmadik forduló összecsapásaival folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk vasárnap délután, hazai környezetben fogadja soros ellenfelét, a kis-Diósgyőr együttesét.

A biztató bajnoki rajtot követően – győzelem a Füzesgyarmat elleni rangadón, majd gólzáporos siker a Gyöngyös otthonában – érthető módon fokozott érdeklődéssel várják szurkolóink a vasárnapi bajnoki összecsapást. Vendégünk a jelenleg sereghajtóként álló, az idei szezonban még gólt sem szerzett DVTK II legénysége lesz. Mielőtt azonban bárki is egy kézlegyintéssel elintézné a borsodi alakulatot, nem árt tisztában lenni vele, a piros-fehér klub NB I-es gárdája ezúttal nem vasárnap, hanem szombaton lép pályára, mint tette azt az augusztus 4-i rajton, azaz minden bizonnyal kap “visszajátszó” játékost az első keretből. Márpedig akkor azért lényegesen nehezebb dolgunk lesz …

Az előző szezonban mindkét Diósgyőr II elleni mérkőzésen kijött a lépés csapatunknak: ősszel, idegenben Farkas János 2, illetve Herczeg László találatával 3-0-ra nyertünk, míg tavasszal, hazai környezetben Farkas 2, Albert Ádám és Ilkovics Miklós góljaival, vesztett állásból diadalmaskodtunk 4-1-re. Tavalyi gólszerzőink közül már csak Ilkovics Miklós áll vezetőedzőnk rendelkezésére. Igaz, helyükre érkezett az a Pálinkás Gergő, aki legutóbb mesternégyessel igyekezett bizonyítani, hogy méltó utódja lehet a nyáron távozóknak.