Az új fiúk rugdossák a gólokat

Az idei harmadosztályú labdarúgó bajnokság utolsó szombati összecsapásaira kerül sor a hét végén. Csapatunk idegenben, a Füzesgyarmat vendégeként lép pályára a Keleti csoport negyedik fordulójában.

Mint köztudott, az MLSZ szeptember elsejétől kezdődően nem engedélyezi a szombati játéknapokat az NB III-as csapatok részére, azaz a soron következő fordulóban van rá utoljára lehetőség, hogy a hét vége első napján meccseljenek az együttesek. Ezt kihasználva, a Füzesgyarmat szombaton fogadja csapatunkat. A Békés megyei alakulat rendkívül kellemetlen stílusával már az előző szezonban is feladta a leckét ellenfeleinek, s amint azt az idei eredményei is tükrözik, tavaszhoz képest nem gyengült a gárda. Három forduló után veretlenül, két döntetlennel és egy győzelemmel a hatodik helyen tanyázik az Oláh Ferenc dirigálta legénység.

Hat új fiút is beépített a csapatba a szakvezető az elmúlt hetekben. Székely Dávid és Vincze Ákos Tiszafüredről, Pölöskei Péter az ESMTK-tól, Achim Sándor az NB II-es Szegedtől, Balogh Alex Putnokról, míg az ex-jászberényi Prasler Thomas Hódmezővásárhelyről érkezett a klubhoz. Ami szembetűnő, idei valamennyi gólját a nyári szerzemények valamelyike szerezte.

A szombati bajnoki találkozó 17 órakor kezdődik a füzesgyarmati Lázár Gyula Városi Sporttelepen.