Az idei első rangadó

Vasárnap délután az idei szezon első igazi rangadója vár csapatunkra. A bajnokságot jól kezdő, három meccsen hét pontot szerző együttesünk a mindezidáig hibátlan, három győzelemmel rajtoló Ceglédet fogadja.

Kellemes gondjai vannak vezetőedzőnknek, Német Gyulának, hiszen sérülés nem nehezíti munkáját, a lehető legerősebb tizenegyét küldheti pályára holnap. A kezdőben hét új fiú kap – Bonica, Torkos, Aranyos, Lőrincz, Fekete O., Albert, Hodgyai . rendszeresen lehetőséget és amint az szerdán, Kisvárdán is látszott, egyre jobban összecsiszolódik a gárda.

A Cegléd együttese három szoros meccsen gyűjtötte be a kilenc pontot: a rajton 1-0-ra nyert az MLSZ felkérésére NB III-ban maradó Hatvan ellen, Füzesgyarmaton a 94. percben szerzett góllal diadalmaskodott, míg a jelenleg pont nélkül álló Gyöngyös ellen a 93. percben biztosította be (2-0) győzelmét. Védelme rendkívül stabil lábakon áll a lábán, 270 perc alatt még egyszer sem kapitulált. A nyáron két meghatározó játékost igazolt Makarai László vezetőedző, a hét évet a Békéscsaba gárdájával az NB I-ben, NB II-ben lehúzó Juhász Györgyöt, valamint az NB III Keleti csoportjának egyik leggólerősebb játékosát, a gyöngyösi Csoszánszki Dávidot. Egy régi ismerőssel is találkozhatunk a kék-sárgák keretében, Herczeg László nem is olyan régen még csapatunkat erősítette.

A vasárnap 17.30-kor, Jászberényben kezdődő rangadót Kovács Gábor vezeti, segítői Ring Kevin és Török Katalin lesznek.