Az évad meccse vár csapatunkra

Véget ért az őszi szezon, s a hét végén máris kezdődik a tavaszi … Az augusztusi bajnoki rajton azonnal rangadóval nyitott csapatunk, és a feljutásra pályázó Füzesgyarmat ellen remek játékkal 1-0-ra diadalmaskodott. Ugyan sokan fanyalogtak, mondván a békésiek elleni sikert helyén kell kezelni, tizenöt forduló után Csillag László együttese négy pontos előnnyel vezeti a mezőnyt és immár első számú aranyesélyessé lépett elő.

A “tavaszi” rajton ismét a Füzesgyarmat lesz csapatunk ellenfele, ezúttal idegenben. A gyarmati “levegő” nem túl sok jóval biztatja a vendégcsapatokat, a második fordulóban a Cegléd (1-2) ellen elveszített találkozót követően az Eger, a DVTK II, a Putnok, az Ózd, a Sényő és a Tiszaújváros is pont nélkül távozott. A hat meccsen imponáló, 17-5-ös gólkülönbséget produkált a hazai legénység, azaz nyugodtan mondhatjuk, az évad legnehezebb meccse vár ránk.

Német Gyula és csapata ugyanakkor bebizonyította az ősszel, senkitől nem ijed meg, bárki ellen, bárhol a győzelemért lép pályára. Nem véletlen, hogy a legkevesebb vereséget szenvedte el a mezőnyben. Azt is hazai pályán … Hét idegenbeli találkozójából kettőt megnyert, ötször döntetlenre végzett.

Az a csapat pedig, amelyik mindhárom pontot haza tudja hozni a DEAC otthonából, Füzesgyarmaton sem esélytelen! (Fotó: fuzesgyarmatisk.hu)