Az első kör utolsó meccse jön

A hét végén az őszi idény utolsó bajnoki fordulójának mérkőzésein lépnek pályára a csapatok. (Igaz, két, tavaszról előrehozott találkozót még lejátszanak az együttesek.)

Vasárnap a DVSC II gárdáját fogadjuk Jászberényben. A kis-Loki meglehetősen “zaklatott” tempóban játssza meccseit, hol elmarad a találkozója, hol hétközben pótol, s ennek köszönhetően jelenleg két mérkőzéses (BVSC, Gyöngyös) elmaradásban van. Az eddig lejátszott bajnokikon közel ötven százalékos teljesítménnyel rukkolt ki a piros-fehér alakulat: hat győzelem mellett hét vereség áll a “számláján”. Figyelmeztető számunkra, hogy utolsó két találkozóját megnyerte – még gólt sem kapott -, legutóbb Füzesgyarmatról hozta el a három pontot. A Szatmári Csaba dirigálta DVSC II összeállítása mindig kérdéses, hiszen nem tudni, hány játékost ad vissza a másodosztályban listavezető első csapat.

Az őszi idényzáró vasárnap 13 órakor kezdődik Jászberényben. A járványveszély miatt, az előírásoknak megfelelően a találkozóra zárt kapuk mellett, a közönség kizárásával kerül sor.

Be the first to comment

Leave a Reply