Az első benyomások nem rosszak …

A nagy keretátalakítás közepette is nyugodtan végzi munkáját vezetőedzőnk, Német Gyula. Higgadtan vette tudomásul, hogy hiába sikerült egy ütőképes csapatot kialakítania az ősszel – mely akár versenyben is lehetne a Tiszakécskével a bajnoki címért -, anyagi és egyéb okok miatt kénytelen volt jó néhány játékosától elköszönni az elmúlt napokban. Egyetlen kérésre volt csupán a klubvezetés felé: szeretné, ha a családi okok miatt eltávozott Szemere Balázs helyére sikerülne egy gyors, rutinos játékost igazolni.

Nos a jelek szerint lehet, hogy megtaláltuk az “óhajtott” játékost. Szombaton a Tiszaújváros elleni felkészülési mérkőzésen pályára lépett színeinkben a 23 éves Deli Márió. A jobb szélen otthonosan mozgó fiatal lendületesen futballozott, gólt is szerzett, egyszóval az első benyomások nem rosszak …

Deli Márió hét évig nevelkedett a Ferencvárosban, illetve a Honvéd akadémiáján, 19 évesen pedig már az NB II-es Budaörs meghatározó játékosa volt. Hatvan másodosztályú meccsen lépett pályára és ezeken hét gólt szerzett. Az elmúlt félévet Egerben töltötte.

Sorsáról hamarosan dönt klubvezetésünk.

Be the first to comment

Leave a Reply