Egri gondok, berényi remények

Szerdán hétközi fordulót rendeznek a harmadosztályú bajnokság Keleti csoportjában. A nyolcadik forduló összecsapásán az Eger együttesét fogadja csapatunk. A 16 órakor kezdődő mérkőzést Dobai János vezeti, segítői Vrbovszki Pál és Varga Levente lesznek.

A Balassagyarmat elleni kupagyőzelem, illetve a továbbjutás kiharcolása remélhetően visszatéríti csapatunkat a régi kerékvágásba és sikerül megszakítani három meccses bajnoki nyeretlenségi sorozatunkat.

A napvilágot látott hírek szerint az Eger együttese nincs könnyű helyzetben, az elmúlt napokban a tulajdonos lezáratta sporttelepét és még edzésre sem engedi be a játékosokat. A belső feszültség meglátszik a csapat eredményein, utolsó két meccsén hét gólt kapott a gárda, s csak kettőt rúgott. Mindezek azonban nem azt jelentik, hogy egyetlen pillanatra is félvállról vehetjük a szerdai találkozót, csak maximális koncentrációval futballozva gyűjthetjük be a három pontot.

  • Úgy érzem, a legutóbbi bajnokin, Kisvárdán a játékunk már rendben volt, csak éppen a gólszerzéssel álltunk hadilábon. A Balassagyarmat ellen viszont már kétszer betaláltunk, szóval bizakodva várjuk az Eger elleni kilencven percet – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk kapitánya, Szőllősi Ferenc, akit ugyan a kupameccsen kiállított a játékvezető, de a bajnokin pályára léphet.

Be the first to comment

Leave a Reply