Átalakult Putnokot fogadunk vasárnap

A hét végén már az ötödik fordulót rendezik a harmadosztályú labdarúgó bajnokságban. A Keleti csoport mezőnye roppant kiegyensúlyozottnak tűnik, amit az is bizonyít, hogy négyes holtversenyben áll a táblázat élén csapatunkkal egyetemben a DEAC, a Tiszaújváros és a Cegléd gárdája.

Vasárnap ismét hazai pályán szaporíthatja pontjai számát csapatunk. Vendégünk az a Putnok együttese lesz, mely négy mérkőzés után még nyeretlenül áll a táblázat tizenkettedik helyén. Igaz, vereséget is csupán egyszer szenvedett el, éppen a legutóbbi fordulóban, hazai pályán maradt alul a Tiszaújvárossal szemben.

A nyáron hosszú idő után nem Koszta Péterrel, hanem új vezetőedzővel, Kriston István vezetésével kezdték meg a munkát a putnoki labdarúgók. A borsodiak kerete alaposan átalakult a nyáron: Pomozi Zoltán személyében Paksról szerződtettek kapust, Fazekas Máté és Tucsa Róbert Sajóbábonyból, Kismarton Balázs Kazincbarcikáról, Nyitrai Dávid Tállyáról, Nemes Milán Siófokról, Galambosi Máté Egerből, Illés Gábor Tiszaújvárosból, Sándor Bálint Mezőkövesről, míg Arday Dominik a Ferencváros utánpótlásából igazolt Putnokra.

A csapat leggólerősebb játékosát, Katona Bencét még az első fordulóban állította ki a játékvezető. Letöltve három meccses eltiltását vasárnap visszatérhet a társak közé. Az együttes rendkívül deffenzív futballt játszott az elmúlt fordulókban, nem véletlen, hogy alig esett gól mérkőzésein. Gresó Mátyáséknak minden tudásukra szükség lesz, hogy feltörjék védelmét.

Vasárnap 16 órakor kezdődik a bajnoki mérkőzés Jászberényben.