Arccsont-törés, műtét …

Tegnap délután 2-0-ás vereséget szenvedett csapatunk a listavezető Monor otthonába lejátszott rangadón. Még a vereségnél is akadt azonban fájóbb pillanata az összecsapásnak …

  • Talán fél óra telhetett el az első félidőből, mikor egy bal oldali beadásra ki kellett lépnem a kapuból – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk kapusa, a 34 esztendős Miski Zoltán. – A rövid sarok felé érkezett és csapódott lefelé rendesen. Számítottam rá, így gond nélkül odaértem és el is öklöztem a labdát, mikor teljesen váratlanul, oldalról egy nagy ütést éreztem az arcomon. A hazaiak játékosának esélye sem volt a fejelésre, tulajdonképpen csak zavarórepülést végzett és kifordulva, szinte háttal fejelt az arcomba. Azonnal elzsibbadt, de különösebb fájdalmat nem éreztem. A játékvezető nem fújta le az esetet, a srác pedig még véletlenül sem jött oda hozzá, hogy elnézést kérjen.

Ennek ellenére végig védted a találkozót.

  • Bár folyamatosan zsibbadt, nem gondoltam, hogy komolyabb sérülést szenvedtem. A szünetben is megvizsgáltak, de semmi nem látszott az arcomon. Azért a meccs után, mikor visszaérkeztünk Jászberénybe, fejsérülésről lévén szó elmentem a kórházba. Megröntgeneztek, s megnyugtattak, semmi komoly, nem tört el az arcom, de ma reggel menjek el a fül-orr-gégészetre …

… és?

  • Elmentem. A CT-vizsgálat megállapította, hogy többszörös arccsont-törést szenvedtem, s csak műtéttel lehet összerakni a sérült részt. Jászberényben azonban nem végeznek ilyen operációt, így beutaltak Szolnokra. Holnap kell jelentkeznem a Hetényiben.

Miski Zoli számára tehát – bár még hét forduló hátra van – véget ért az őszi szezon, akár műtétre kerül a sor, akár nem. Mindez egyben azt is jelenti, Menczeles Iván mellett csak ifikapus áll Arany László rendelkezésére az idény hátralévő találkozóin.