Aranyos végre visszatérhet

A hét végén a bajnokság hetedik fordulójának mérkőzéseivel folytatódik a harmadosztályú pontvadászat. Csapatunk vasárnap 16 órakor Kisvárdán lép pályára. A találkozót Gál Péter vezeti, segítői Kulcsár Dániel és Kovács Brankó lesznek.

Kellemetlen ellenfél, a mindenki számára veszélyes Kisvárda II vár csapatunkra vasárnap a Várkert-stadionban. A Kocsis János dirigálta gárda idén csupán egyetlen találkozón – általános meglepetésre az újonc Hidasnémeti ellen – maradt pont nélkül, ugyanakkor négyszer is begyűjtötte a három pontot. Mivel élvonalbeli klub második gárdájáról van szó, mindig kulcskérdés, hány játékos játszik vissza az első keretből. Legutóbb Putnokon például Hej Viktor, Anton Kravcsenko és Driton Camaj – utóbbi gólt szerzett és kiállították a meccs hajrájában – lépett pályára a fakóban. Ami talán kiszámíthatóbbá teszi a várdaiak hétvégi összeállítását, hogy az NB I-es alakulat is vasárnap délután lép pályára Felcsúton, a Puskás Akadémia ellen, így nem valószínű, hogy Hej Viktorékat otthon hagynák a szabolcsiak.

Ami csapatunkat illeti, végre letelt Aranyos Mózes összeállítása, s visszatérhet a védelem közepére. Ezáltal remélhetően visszanyeri korábbi stabilitását hátsó alakzatunk, mely az első négy fordulóban csupán három, az utolsó két meccsen ellenben hat gólt kapott …

Be the first to comment

Leave a Reply