Alakulnak a tárgyalások …

Csapatunk tagjai immár hivatalosan is téli szabadságukat töltik, egy hónap múlva lesz jelenésük legközelebb az öltözőben.

  • Január 10-én kezdődik a felkészülés – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos. – Valamennyi játékos kapott egy edzéstervet, melyet végre kell hajtaniuk a szünet alatt, azaz nem a nulláról kezdjük a munkát.

Vezetőedzőnk Önhöz irányított a keret tervezett változását illetően, hozzátéve, nem híve a nagy átalakításnak szezon közben.

  • Nem is tervezünk különösebben nagy játékosmozgást. A jelenlegi állás szerint egyedül Lékó Gergő távozik, ha minden igaz, ő a BKV Előrében folytatja pályafutását. Rajta kívül tavasszal nem számíthatunk a térdműtéten átesett Bálint Artúrra, aki legjobb esetben is csak nyáron térhet vissza a keretbe.

Tudni lehet valamit az érkezőkről?

  • Nem akarom elkiabálni, tárgyalásaink kedvezően alakulnak, s akár már holnap megállapodhatunk kiszemeltjeinkkel. Jelen állás szerint két, három új fiúval egészülhet ki keretünk.

Edzőmeccsek?

  • Mivel az NB I-es, NB II-es bajnokságok tavaszi idénye február 2-án, a harmadosztályban viszont csak egy hónappal később, március 3-án folytatódik a küzdelemsorozat, kénytelenek voltunk több NB II-es megkeresésre is nemet mondani. Mivel mi csak január közepén kezdjük a munkát, két, három edzéssel a hátunk mögött nem vállalhatunk komoly felkészülési meccset.

Amennyiben holnap sikerül megállapodni kiszemeltjeinkkel, természetesen azonnal “nevesítjük” is az érkezőket.