Ágostonnal megegyeztünk, Barnával nem

Csapatunk túl van már az idei huszadik edzésen, illetve három felkészülési mérkőzésen is. A sorozat pedig holnap folytatódik …

A meccsnél nincs jobb edzés – vallja Német Gyula vezetőedző. Nem véletlen, hogy a felkészülési menetrendet úgy állította össze, a bajnoki rajtig heti két edzőmeccs is szerepel a programban. A dabasi (3-1) idegenbeli összecsapás után előbb jött a Tiszafüred (3-2), majd Sajóbábony (1-0) elleni hazai kilencven perc, holnap pedig már következik az újabb megmérettetés. Szerdán a Kecskeméti TE vendége lesz csapatunk.

Kiszemeltjeink közül a támadó Barna Béla ugyan elnyerte szakmai stábunk tetszését, ám nem sikerült megegyezni vele, s már tovább is állt Hajdúszoboszlóra. Három fiatalt (Tajti, Molnár, Nemes) teszteltek edzőink az elmúlt hetekben, ám úgy ítélték meg, hogy egyelőre nem jelentenének erősítést csapatunk számára. Ugyanakkor a Szolnoki MÁV-ban nevelkedett, 20 éves Ágoston Kristóf a tavaszi idényt kölcsönben Jászberényben tölti, s nyáron opciós joga lesz klubunknak végleges megszerzésére.

Új szerzeményünk a tervek szerint holnap pályára is lép a Kecskeméten, 15 órakor kezdődő felkészülési mérkőzésen.