A visszaszámlálás megkezdődött …

Már csak hármat kell aludni, és megkezdődik a 2020-21-es harmadosztályú bajnokság. Mint köztudott, csapatunk idegenben, Tiszaújvárosban kezdheti meg a pontgyűjtést.

Bár az elmúlt hetekben folyamatosan tájékoztattuk szurkolóinkat a keretet érintő változásokról, azért most a rajt előtt röviden összefoglaljuk a történéseket. Tavaszi meghatározó játékosaink közül egyedül Ludasi Martin (Kecskemét) távozott. Ugyanakkor az edzőmeccsek tapasztalata alapján úgy tűnik, sikerült olyan új fiúkat szerződtetnünk, akik azonnal helyet követelhetnek a kezdőben, akik erősségei lehetnek csapatunknak. Albert Ádámot nem kell bemutatni szurkolóinknak, a kapus Bonica Sebastiant hosszú évek óta az NB III egyik legjobb hálóőreként tartják nyilván. Lőrincz Attila az NB II-ben is letette már a névjegyét, míg Gergely Péter, Torkos Attila, illetve Aranyos Mózes hiányposztra érkeztek.

Az utolsó két új fiút, a Fekete-ikreket egyelőre kevésbé ismerhetik szurkolóink, ám szakvezetésünk sokat vár tőlük. Gyorsak, lendületesek, sokat tehetnek azért, hogy támadójátékunk még veszélyesebb legyen.

Csapatunk az első fordulóban vasárnap 17.30-kor lép pályára Tiszaújvárosban.