A veretlen BVSC-t fogadjuk

Nem véletlenül mondogatták a csoportbeosztásokat követően, már a szezon rajtja előtt az NB III-ban dolgozó edzők, hogy “nincs könnyű mérkőzés, minden összecsapáson a maximumot kell nyújtani, hogy az erőviszonyok valósággá váljanak”. A Keleti csoportban (is) van 8-10 olyan csapat, mely a dobogóra pályázik és közülük nem titkoltan többen is a másodosztályba vágynak.

Az egyik ilyen a BVSC, mely vasárnap Jászberényben lép pályára. Ugyan a nagy múltú fővárosi alakulat a közelmúltban megjárta poklot, egészen a megyei (pontosabban a BLASZ) bajnokságig süllyedt, ám elindult felfelé, és most újoncként is szeretne maradandót alkotni. A Gabala Krisztián dirigálta sárga-kékek kimondottan rutinos gárdát alkotnak, számos olyan játékosuk van, aki éveket töltött a profiligában. Az egykori válogartott Hrepka Ádám és Balogh Béla, Balogh Miklós, a kapus Horváth Gábor, Murai Márk vagy éppen a korábbi korosztályos válogatott Tóth Keve minden bizonnyal ismét szeretne egy osztállyal feljebb pályára lépni.

A vasutasok rajtja remekül sikerült, nyolc meccs után egyedüli veretlen csapatként a táblázat ötödik helyén tanyáznak, pedig egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak riválisaiknál. Erejüket bizonyítja, hogy Egerben és Sényőn is nyerni tudtak, azaz idegenben is győzelmi szándékkal lépnek pályára.

Mindez pedig kellő óvatosságra kell, hogy intse csapatunkat …

A vasárnapi bajnoki találkozó 16.30-kor kezdődik Jászberényben.

Be the first to comment

Leave a Reply