A vége nagyon sima lett: JFC-Hatvan 4-1 (1-1)

A labdarúgó NB III tizenhatodik fordulójában a “szomszéd” Hatvan együttesét fogadtuk. Volt elszámolni valónk a Híres Gábor dirigálta vendéggárdával, hiszen alig néhány héttel ezelőtt a Magyar Kupából ők búcsúztattak minket.
Gelei Károly összeállítási gondjai némileg csökkentek szombaton délelőtt, mivel Nyárasdi Zsombor, Mile Krisztián és Birtalan János is vállalta a játékot.
Jászberényi FC – FC Hatvan 4-1 (1-1)
Jászberény, 200 néző, vezette: Bana Gergely (Zorinácz Ádám, Kovács Brankó)
JFC: Menczeles – Szanyi, Nyárasdi, Hevesi-Tóth, Birtalan – Tisza K., Mile (Marcsek, 84.) – Prasler (Lékó, 54.), Ludasi, Bojtor (Szilágyi N., 85.) – Hamar. Edző: Gelei Károly.
Hatvan: Aszódi – Purzsa, Tóth M., Barthel, Karácsony – Mundi Z., Bárkányi, Simon M., Ács – Szabó R. (Fótos, 83.), Németh Sz. (Czibolay). Edző: Híres Gábor.
15. perc: A jobbról, élesen belőtt labdára remekül érkezett a rövid saroknál Hamar Ádám, és öt méterről a hálóba pörgetett, 1-0.
33. perc: Tisza Kálmán sérülése miatt labdaejtés volt a térfelünk közepén. Mi arra vártunk, hogy a vendégek visszaadják a labdát, ehelyett Szabó Roland azonnal Németh Szabolcs elé emelt, aki a leálló védelmünk mellett a hálóba lőtt, 1-1.
51. perc: Birtalan a bal oldali alapvonalról pontosan emelt középre, érkezett Hamar és léc alá fejelt, 2-1.
61. perc: Mile a tizenhatos bal sarkánál remekül hozta helyzetbe magát, egy lehelet finom csellel visszavette a labdát, majd jobbal kilőtte arövid felsőt, 3-1.
86. perc: Jobb oldali szöglet után nem tudtak felszabadítani a vendég védők, a labda Hevesi-Tóth Tamás elé került, aki 8 méterről, félfordulatból a jobb sarokba helyezett, 4-1.
Bár a második félidő elejéig szorosnak tűnt az eredmény, az utolsó fél órában akár kiütéses verést is mérhettünk volna a Hatvanra.