A Tiszakécske kimagaslik a mezőnyből

Vasárnap a huszonnegyedik forduló mérkőzéseit rendezik az NB III Keleti csoportjában. Csapatunk a listavezető, fél lábbal magát már a másodosztályban érző Tiszakécskét fogadja. A 14.30-kor kezdődő – zárt kapus – rangadót Kovács Gábor vezeti, segítői Szabó Dániel és Schweighardt Dániel lesznek.

A Tiszakécske úgy kezdte a tavaszi idényt, hogy mivel klubunk nem kért NB II-es licencet – azaz nem vállalná a feljutást a másodosztályba -, tulajdonképpen már át is vehetné az aranyérmet, hiszen 14 ponttal előzte meg a harmadik helyezettet. Ezek után talán nem is annyira meglepő, hogy a mezőnyből minden téren – anyagilag, játékoskeret, stb – kiemelkedő gárda “bealudt” egy kicsit. Vereség Füzesgyarmaton, döntetlen hazai pályán, a kiesés elől menekülő Gyöngyös ellen, s máris 10 pontra csökkent az előnye.

Pedig a téli átigazolási időszakban tovább erősödött kerete. Elég talán, ha csak a tőlünk elcsábított Albert Ádám vagy a Keleti csoport góllövő-listáját 20(!) góllal vezető Kalmár Ferenc (Tiszafüred) megszerzését említjük.

A vasárnapi meccsen visszatérhet a keretbe az elmúlt héten eltiltását letöltő csapatkapitány, Horváth Attila. Ugyanakkor a Gyöngyös ellen kiállított Farkas Norbert biztosan nem léphet pályára és kérdéses az első félidőben sérülés miatt lecserélt Kiprich Dávid játéka is.

Be the first to comment

Leave a Reply