A tavalyi sort kellene folytatni …

Szombaton délután, a harmadosztályú labdarúgó bajnokság hetedik fordulójának mérkőzésén idegenben, a Putnok ellen próbálja meg kicsikarni a három pontot csapatunk. Az immár Arany László vezetőedző dirigálta együttesünk vendéglátónk sporttelepének felújítása miatt Mucsonyban lép pályára.

Az elmúlt hetekben eltiltás miatt kényszerpihenőn lévő Kiss Balázs és Sorecz Szabolcs visszatérhet a keretbe, miként minden bizonnyal szakvezetőnk számíthat a hét közepén betegséggel küszködő Ludasi Martin csatasorba állására is. Ugyanakkor nem lehet ott a többiek között a legutóbbi fordulóban kiállított Lékó Gergő, akit egy bajnoki meccsre eltiltott a fegyelmi bizottság. (A szerdai kupameccsen piros lapot kapó Mile Krisztiánt csak az MK-szerepléstől tiltották el.)

A putnoki együttes remekül kezdte a szezont, két győzelem és egy döntetlen után azonban látványosan megtorpant, utolsó három meccsén mindössze egy pontot szerzett, gólt nem rúgott, miközben hetet kapott. Koszta Péter vezetőedző kettő, Zabos Attila másodedzőt öt meccsre eltiltotta a fegyelmi bizottság, így egyikük sem ülhet le a kispadra holnap délután.

A tavalyi szezonban oda-vissza legyőztük a putnoki együttest, reméljük, ez a sorozat holnap is folytatódik.

A szombaton 16 órakor kezdődő összecsapást Nagy Norbert vezeti, segítői Szabó Ferenc és Kovács Zoltán lesznek.