A sereghajtót fogadjuk …

Vasárnap délután már a huszonnyolcadik forduló találkozóin lépnek pályára az NB III Keleti csoportjának csapatai. Együttesünk hazai környezetben fogadja a Mezőkövesd II gárdáját.

Miközben együttesünk a táblázat harmadik helyén áll, az élvonalbeli borsodi alakulat második csapata minden bizonnyal nem tudja már elkerülni a kiesést. Sereghajtóként 14 pont a lemaradása a még bent maradást jelentő helyen álló Tállya mögött. Ettől függetlenül botorság lenni félvállról vennünk az összecsapást.

A Horváth Péter dirigálta kék-sárgák okoztak már kellemetlen perceket riválisaiknak. Pontot vettek el a jobb csapatnak tartott Sényőtől, Ceglédtől, legyőzték a Tiszaújvárost és Tiszakécskén is csupán egyetlen góllal kaptak ki. Ugyanakkor tény, utolsó győzelmüket még március elején szerezték, a mélyrepülésben lévő Putnokot fektették két vállra.

A legutóbbi fordulóban góllal mutatkozott be a gárdában a napokban igazolt Ulysse Diallo, aki korábban megfordult a Ferencvárosban, a Puskás Akadémiában és az MTK-ban is. Hogy a mali támadó a hétvégi fordulóban is az NB III-ban lép pályára vagy Pintér Attila már az NB I-ben számít rá, ma este kiderül …

Be the first to comment

Leave a Reply